Agile Project Management (AgilePM™) Foundation -Description

About the trainer

Agile Project Management (Agile PM™) Foundation is een flexibele manier van werken, die voor de organisatie grote voordelen heeft. Projecten worden altijd op tijd opgeleverd en de producten sluiten goed aan op de wensen van de organisatie. In het begin wordt afgesproken welke producten in ieder geval opgeleverd worden. Daarnaast worden afspraken gemaakt over extra op te leveren producten, die geleverd worden als de tijd het toelaat. Daardoor heeft de organisatie altijd de zekerheid dat een werkende oplossing wordt geleverd. Deze methodiek is met name geschikt voor nieuwe ontwikkelingen, waarbij het meedenken van de organisatie essentieel is om tot de beste oplossing te komen.

Doel van de training
Na de training beschikt u over de volgende vaardigheden:
# U begrijpt de concepten van Agile Project Management (Agile PM™) Foundation
# U voert veel sneller projecten uit
# U levert altijd op tijd op
# U levert een optimale oplossing voor de Business

Doelgroep
# Projectmanagers, teammanagers, Projectmedewerkers, Projectondersteuners,
# Product owners, business analisten, technisch coördinatoren,
# Opdrachtgevers, Senior Responsible Owners, Business Sponsors,
# Agile teamleden, , Adviseurs, Agile coaches.

Ingangseisen
Geen.

Trainingsopzet
De training duurt 2 dagen en wordt op twee niet aaneengesloten dagen gegeven. Tijdens de eerste 2 dagen wordt de theorie behandeld, inclusief het uitwerken van een case. Om de trainingsdagen heen wordt u geacht de inhoud voor te bereiden met gebruikmaking van de vooraf beschikbaar gestelde documentatie en kunt u web-based examentrainingen doen. Op een aparte dag maakt u het examen. Deze wordt nader overeengekomen.

Examen
De training wordt afgesloten met het internationaal erkende Agile Project Management™ Foundation examen. Voor dit multiple choice examen 1 uur de tijd. Indien u 50% van de vragen goed heeft, ontvangt u het door APMG uitgegeven Agile Project Management (Agile PM™) Foundation Certificaat.